Nutidigt design - altid lige i nærheden

Din specialist i træbaserede materialer indenfor butiks-, messe- og dekorative indretninger.

Vi kan tilbyde et stort produktprogram indenfor dekorativ indretning, der er opbygget gennem årelange erfaringer og til dels gennem udvikling af egne ideer.

Gennem tæt samarbejde med vores partnere indenfor træindustrien har vi formået at opbygge et sortiment, der ikke ses magen til. Derudover finder du hos os alle materialer, der anvendes til bearbejdning af træoverflader.

Gennem vores omfangsrige lagerbeholdning og især via vores fleksible logistik er det for os altid muligt tidsmæssigt og pålideligt at kunne overholde og opfylde dine ønsker til levering. Dette ikke kun lokalt, men også over alt i Europa. På vores firmadomicil i Hamborg råder vi over 17.000 m2 lagerplads der gør, at vi tilmed kan sikre dig en hurtig levering.

For at du kan gøre dine forespørgsler og ideer så realistiske som muligt, vælger vi ofte at tilsende dig nogle prøver af de forespurgte produkter, hvilket sker med UPS, idet du her i ro og mag kan gennemse mulighederne, inden du beslutter dig. Dette er en gestus fra vores side, der naturligvis er helt gratis.

Skulle du have ønsker, der rækker udover vores lagerprogram, kontakt os da gerne, idet intet er umuligt.

Dit Adolf Fette Team

WWF-Virk-webstoettelogo

PDF...

Wood Supply